Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Med fryktbasert begeistring

Erna's lille hjørnePosted by Goddagmannokseskaft.org Sun, October 11, 2015 10:49:56

Da er nest års statsbudsjett lagt frem og ikke overaskende hagler kritikken mot det Blåblå statsbudsjettet.
Det trekkes frem handlingsplaner som svikter og løfter som blir brutt i kritikken av budsjettet og sittende regjering.

Men kan vi forvente mer av dette Blåblå samarbeidet, som er sittende regjeringen, basert på en enda dårligere regjeringsplattform. Som gir all makten til små partier som styrer Høyre og Frp gjennom trusler om brudd i regjeringsplattformen, hvis Høyre/ Frp gjennomfører løfter om billigere bilbruk og søndagsåpne butikker.
For det er jo de store tingene som er viktig, om dieselen koster 12 eller 13,50, om studenter kan tjene penger på søndagsåpent eller ikke og hvis det da blir søndagsåpent med diesel til 11,50 hvordan skulle vi da prise den kostbare plastposen, for det er jo denne som må redde statsbudsjettet skal vi høre og tro på avisenes analyse saken.

Så da er det med fryktbasert begeistring vi omsider kan snu oss til vår kloke statsleder Erna Solberg (H), som kun bruker sin tid på de viktigste sakene, flyktninger, Syria, forholdet til Russland og NATOs posisjon i Norge og verden.

Med dette i tankene, så vet vi med sikkerhet at når statskanalen NRK på fredagskvelden annonserer at statsminister Erna Solberg skal komme med en viktig melding før talkshow programmet Skavlan, er det fra nå av bare å skru av TV’en.
For hva møter oss her i denne annonserte viktige beskjeden på NRK, jo reklame for det kommende TV-programmet med en hilsen til sin ektemann som skal delta på Skavlan.

Var det noen som nevnte historien om gutten som ropte «Ulv Ulv!»?

http://www.dagbladet.no/2015/10/09/kultur/tv/skavlan/erna_solberg/nrk/41433169/

Nå vet jo jeg like godt som den gjengse kvinnen og mannen i gaten at det ett eller annet sted i Norge sitter et klokt hode som har kommet på ideen med Erna Solbergs TV opptreden på fredagen. Problemet er at dette kloke hodet ikke sitter i regjeringen.

For det vi nå vet med sikkerhet er at statsminister Erna Solberg har avsatt tid til dette, ut fra alt viktig hun kunne gjort, gjør hun det som er av minst betydelig, utført på verst tenkelig måte.
For nå blir jo spørsmålet om hun i det heletatt har sett på statsbudsjettet eller satt seg inn i Norges posisjon med tanke på håndtering av Syria, Russland, USA og NATO ved Jens Stoltenberg.
Hvilken sårbar posisjon vi som nasjon har satt oss i siden vi har en krigshissing innstilling til hele situasjonen med Ukraina og USA med Jens Stoltenberg som krigsaktør. For det er jo det denne tidligere statsministeren fra Norge, Jens Stoltenberg, er, leder for verdens største hær, krigsoperatør som tjener på konflikter. Uten konflikt med Russland og andre store nasjoner er og blir Jens Stoltenbergs stilling og NATO med, unyttig.

Så det er med frykt basert begeistring vi kan skru av TV’n, for bekreftelsen på manglende intelligens og kunnskap i sittende regjering er dessverre å melde, bekreftet.

Skravlanmann & Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post402