Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Hendelse til ettertanke

Beste av Oktober 2015Posted by Goddagmannokseskaft.org Sat, October 24, 2015 12:12:18

Fredag 23.10 var det feiring av Ashura.
Ashura feires til minne om martyren Husayn ibn Alis død. Han var dattersønn av proften Muhammed og Shiaene regner hendelsen som en større begivenhet i religionen.

Ashura ble markert i Oslo by av rundt 800 sjiamuslimer, og gikk fra Grønland til Universitetsplassen. I krysset Karl Johansgate og Universitetsgaten ble demonstrasjonen møtt av 30 motdemonstranter.

Det er ikke meldt om noe større skader etter sammenstøt og politiet fikk holdt de to partene fra hverandre.

http://www.osloby.no/Tumulter-under-religios-markering-i-Oslo-8215986.html

Nå har ikke vi, Goddagmann & Økseskaft, noe imot Islam, muslimer eller demonstrasjoner og markeringer av dager eller mennesker.
Men det er betenkelig at en meldt muslimsk markering, av en muslimsk helligdag, blir møtt av muslimske motdemonstranter.
Muslimer peker på islamsk tro som en fredelig religion som fremmer fred og kjærlighet, da er det merkelig at det under en markering av en fredelig religion blir bråk innad mellom muslimer.
De lever i verdens beste land, som er utrolig fredelig land å bo i, hvor alle kan mene og tro hva de vil. Klarer ikke to forskjellige folkegrupper, av samme religion som visst nok begge fremmer fred, å markere egen helligdag uten at det blir problemer.

Så det er til ettertanke for politikerne og folkevalgte når vi leser dette i dagens Aftenposten, det brukes ofte ord og uttrykk som vellykket integreringspolitikk.
Det er nok politikk og integrering men vellykket kan vel diskuteres, når verdens rikeste land ikke klarer å få en fredelig religion til å ha rom til seg selv under en fredelig markering av en egen helligdag.

Demonstrasjonsmann & Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post405