Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

En idiotisk løsning

Beste av November 2015Posted by Goddagmannokseskaft.org Sun, November 15, 2015 10:34:39

Da er det Norske Kystverket i gang med å merke farlig grunner langs Norges kyst bedre. Dette gjøres med båtfolkets hjelp på «www.merkskjaeret.no», hvor man kan tipse om grunnen man anser som farligst.
Og alt dette er et bra tiltak, la bruker komme med tipse om hva som bør utbedres.
Det er i første omgang snakk om å merke de 100 farligste grunnene, og så langt har det kommet inn over 1450 tips. Merkingen skal være ferdig i 2016.

Samtidig har Kystverket begynt «opprydding» av Oslofjordens innseiling. Her er det snakk om å sprenge og grav bort grunner som er i veien for innseilingen til Oslo by. Det er indre Oslofjord som blir ryddet opp i og de 24 grunnene får en økt minstedybde på 11 til 14 meter.

http://www.osloby.no/nyheter/Na-ryddes-det-opp-i-Oslofjordens-farligste-grunner-8221045.html

Det er Osloby.no som dekker nyheten, og det fine i artikkelen er at det ikke er et ord om fiskebestanden i indre Oslofjord.
Nå vet jeg, som de fleste andre vet, at det å bruke eksplosive i nærheten av noe som lever ikke har et heldig utfall. Det i det heletatt å tillate fjerningen av Oslofjordens grunner, når vi vet hvor dårlig stelt det står til med dyrebestanden i Oslofjorden er på sitt beste idiotisk. Og når det da viser seg å være for å få enda mer forurensing inn til Oslo by, kan man ikke annet enn å undres over tiltaket og grunnen for vedtaket.

Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post411