Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Lurt.

Idiotens tidsalderPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, November 21, 2015 12:02:38

Annonsen for Calanus Oil går på Osloby.no med den forvirende teksten: «Denne lille skapningen kan redusere buk fettet ditt, og kilden er uuttømmelig.»
Trykk på banneren og du blir sendt til leverandørens hjemmesider hvor de oppfordrer til 2 måneder gratis prøveperiode.

Calanus Oil kan verken bekrefte eller dokumenter hvorfor vi skal ta tablettene, men de vil gjerne at både tykke og tynne mennesker skal ta vidunder produktet de har utviklet, med bakgrunn i at du kan ha farlig bukfett.
De vet som sagt ikke om Calanus Oil motvirker bukfett. For man kan ikke dokumentere effekten av oljen eller om bukfettet du har er farlig.

Så Calanus Oil vil gjerne at du skal spise de oljebaserte pillene fra et krepsdyr fra havet, som ikke gir deg noe effekt. Du har større glede av en brødskive med makrell eller en tran pille en gang om dagen, hvis du føler at du ikke får i deg nok fiskefett.

Så har vi den lille skapningen som er avbildet, en Raudåte, et vitalt krepsdyr for livet i havet. Den lille krabaten er næringen til fiskeyngel og uten den, får vi ikke ny fisk i havet.

Nå reklamerer Calanus Oil med at kilden er uuttømmelig, noe den ikke er.
Hvis du ikke har fått det med deg, er alle arter av sjøfugl i Norge på retretten.
Lundefuglen har vi hørt om i mange år, rødlistet og får ikke ny kull med unger på grunn av fiskemangel langs Norgeskyst. Siste ut nå er sildemåken, som også lider av dårlig bestand av fisk langs Norgeskyst. Nå kan dette høres ut som en bagatell, om sjøfuglen forsvinner. Men Norgessjøfugl har så klart en viktig rolle i livssyklusen langs Norgeskyst, uten næringsrik gjødsel som er fuglenes avføring, vil kysten av Norge, til lands og til vanns bli mindre næringsrik og dermed være mindre bærekraftig for nettopp den utømmelige lille krabaten som brukes i Calanus Oil.

Nå vil jeg gjerne oppfordre til en boikott av Calanus Oil. «Vidunder-pillen» fra den uuttømmelige kilden Raudåte. Men dette vil ikke ha noe effekt, eller motvirke på salget av denne pillen som i bestefall gir deg litt finere oljet avføring, for det er dette denne pillen gir deg.
Og hvis jeg da er så heldig at et menneske som bruker pillen Calanus Oil leser dette, vet jeg med sikkerhet at menneske ikke vil høre på meg, for menneske vil synes jeg er en idiot som ikke selv har opplevde gleden av en vel oljet avføring til en dyr penge. Jeg på min side vet at personen er en idiot og det hjelper ikke hva jeg sier, for personen har glemt alt han eller hun lærte av ernæring på barneskolen, alt vi lærte om næringspyramiden og næringsstoffer.

Så hva kan vi da gjøre i kampen mot denne utryddelsen av Norgeskyst? Jo, vi kan boikotte distributøren av denne feilinformasjonen eller vranglæren om du foretrekker, OsloBy.no som er en del av Aftenposten.

Havet og dyrelivet i verden trenger det lille krepsdyret ved navnet Raudåte, vi trenger ikke oljen fra krepsdyret. Eller riktigere sagt: Vi er avhengige av at dyrelivet i havet og fuglene som flyr høyt til sky får ha Raudåten for seg selv, for at vi skal ha mat i fremtiden. Dette er næringspyramiden du som meg så som barn på barneskolen og gjentatte ganger i ungdomskolen og videregående.

http://bilag1.calanus.no/norsk-ravare-som-reduserer-det-helsefarlige-bukfettet-ditt/#campaignIDAP1115

Lærermann & Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post413