Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Problemet som løsning

Idiotens tidsalderPosted by Goddagmannokseskaft.org Fri, November 27, 2015 16:44:35

Det er Oslos skiforening som er ute med bekymring for kommende generasjoner og ski muligheter i Oslo området.
Det er Skiforeningen ved Arne Fredrik Mathisen (72), som legger frem løsningen og planen for å redde skisesongen i Oslo. Oslo Skiforening ser nemlig at de kommende sesongen i Oslo marka kan regne bort på grunn av et varmere våtere klima.

Hovedplanen har fått navnet «Jakten på skiføret», og går ut på å rasere skogene rundt Oslo, med hugst av skogen og oppgraving av terrenget for å lage ny skogbunn hvor løypene til skientusiaster skal gå.

Da med nye traseer og bedre preparert grunn i skogen, har skiforeningen regnet seg frem til at man trenger mindre snedekke for å få godt skiføre, og hvis man da kjører på med snekanoner vil sesongen være reddet.
Selve planen vil koste millioner men skiforeningen ved Arne Fredrik Mathisen har stor tro på denne løsningen.

http://www.nrk.no/klima/xl/skiforeningens-losninger-for-a-redde-skiforet-i-oslomarka-1.12612475

Skiforeningen ved Arne Fredrik Mathisen har en løsning som ikke bare er bak mål, men utrolig ødeleggende.
De tenker ikke på skisesongen for kommende generasjoner, men sin egen glede av skisesongen når de legger frem en plan som vil fungere i kanskje 10 år med flaks.
For planen baserer seg på et klima vi har i dag, men dette er forbigående siden vi stadig vekk får et varmere klima. Det hjelper ikke med nye løyper og snekanoner hvis det er plussgrader som en direkte følge av planen til skiforeningen.

Hadde Arne Fredrik Mathisen og skiforeningen hvert seriøse i sin hensikt med å redde skisesongen for kommende Osloborgere, hadde de ikke lagt frem en plan som redder sesongen for de kommende 10 år, men heller utarbeidet en plan som begynner å fungere om 20 år.
Nei, en plan som baserer seg på å rasere skogen, ødelegge skogbunnen, øke forbruket og resursene gjennom å produsere sne, er hinsides all fornuft, spør du meg og ikke langsiktig tankegang.

Skiforeningen burde heller engasjere seg i å bremse forbruket og tenke miljø fremfor å være problemet når det kommer til dårlig skiføre.

Skiforeningen med Arne Fredrik Mathisen burde skamme seg for sin selvopptatte plan, trekke seg pent tilbake og komme med en langsiktig plan for hvordan vi kan få tilbake et naturlig skiføre i hovedstaden Oslo.

Skimann og Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post415