Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

88 kr

Beste av November 2015Posted by Goddagmannokseskaft.org Tue, December 01, 2015 19:37:52

Neste års statsbudsjett er lagt frem og faller ikke i like god jord hos alle. Det er spesielt flysete-avgiften som har fått mye oppmerksomhet. På miljøsiden er det jubel mens skeptikerne sammen med flyselskapene og NHO frykter for norske arbeidsplasser. Regjeringen har lagt det frem som et miljøtiltak, noe som NHO er sterkt skeptiske til og mener at dette ikke kommer til å ha noe å si for om nordmenn flyr eller ikke.

NOH har sammen med flyselskapene regnet ut at 3000 arbeidsplasser står i fare for nedleggelse hvis avgiften på 88 kroner blir lagt på flyreisen til folk.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/solberg-regjeringen/nho-fly-forbannet-over-flyseteavgift/a/23566648/

Da er det fint at vi i dagens avis IKKE kan lese om luftforurensningen i Beijing og hvordan denne IKKE sprenger alle tidligere rekorder i mengde luftforurensing. Samtidig som verdens mektigste ledere IKKE møtes i Paris under det 21 klimatoppmøte for å diskutere problematikken knyttet til forurensning.

Beijing har sprengt alle tidligere rekorder når det kommer til luftforurensning, skalaen går fra 0-500. På 100 blir det helsefarlig, Beijing nådde 590 på skalaen. NHO burde kanskje se på dette som en mulighet for å bygge opp norske arbeidsplasser, ikke nedleggelse, kanskje vi skal satse mer på tog og buss, kanskje vi kan se på hva det koster å IKKE innføre en større avgift på flyreiser med tanke på helseskader, for å ta en ting direkte knyttet til forurensing.

http://www.dagbladet.no/2015/12/01/nyheter/paris/klimatoppmotet_i_paris/klimatoppmote/politikk/42189398/

Men det er vel dette med tall da, NHO mangler vel matematikere for å se på om verdens befolkning er større en 3000 norske arbeidsplasser.

Matematikkmann & Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post417