Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Nyhet, sa dem!

Beste av Desember 2015Posted by Goddagmannokseskaft.org Sun, December 13, 2015 10:39:34

Det er hyggelig for de som føller med, det er sikkert hyggelig for de som deltar og jobber med det. Det er sikkert gøy for vinneren og familien som er involvert. Det er sikket bra for butikker som selger utstyret de bruker. Men å kalle det en nyhet og ha oppslag om det som en nyhet er vel å strekke strikken litt langt, når samtlige aviser har oppslaget om: «TV2s splitter nye konsept, Kjendis-Farmen», at jeg begynner å lure på menneskets intelligens og interesse. For ikke å snakke om journalistens og avisens integritet.

http://www.kjendis.no/2015/12/11/kjendis/farmen/reality-tv/tv_2/tv_og_medier/42345789/?_ga=1.121577096.1612528509.1448610098

Men det er vel ikke noe annet som har skjedd i verden i det siste, siden Norske aviser har plass til slike nyheter på første siden sin. De kom vel ikke på noe annet på fredag, ikke noe nytt fra Syria, Libya, IS, president kandidatene i USA, våpen loven og problematikken i USA, terroren i Paris, flyktningeproblematikken, Norske asylmottak som blir på tent, hugst av regnskogen, forsøpling av Norske fjorder, permafrosten i Canada og Russland som tiner, Grønlandsisen som smelter, verdens havene som går tomme for fisk eller klimakonferansen i Paris hvor 195 land satt og forhandlet.

Nei, best å dekke de viktige store sakene her i verden, TV2 som skal lage mer av reality-serien Farmen. For det er heller ikke et nytt konsept som avisene skrev, det er et godt brukt konsept, men med nye deltagere.

Realitymann & Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post419