Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

minMat

Dagens bestePosted by Goddagmannokseskaft.org Mon, November 25, 2013 17:49:08

Da var mandagen her, 1 måned igjen til julen, helgen har gitt oss masse nytt, da jeg sto opp i dag, var jeg hundre prosent sikker på at jeg i løpet av dagen skulle skrive et langt innlegg om Atom program, Afghanistan, Brenden fra høyre, ran i Oslo eller Latvias bygge bransje.

Hvordan hele avtalen med Iran ang Atomutvikling er et fantastisk stykke arbeid, noe vi alle kan glede oss over nå som forhandlingen om en felles miljøpolitikk gikk så bra i Polen ….

Nei vi skal ikke henge oss på bølgen av miljø eller krig og fred og sånn denne mandagen, for inn fra sidelinjen kommer heldig vis kronprinsen vår løpende til unnsetning. Vel, han ble helt sikkert kjørt til festen, men han kunne løpt ditt, siden han hadde riktige sko til dette. Ja, du kan lese alt om Prins Haakons dristige valg av sko til dress i anledning fotballkampen i går på Ullevål. Ja, hva var det de sa om ham, «Han er sporty». Bra du ikke er noen mote ekspert Haakon, aldri ha dress og joggesko. Aldri.

Men det er heller ikke Haakons valg av sko vi skal bry oss om, men det var egentlig mitt første valg i dag. Helt frem til lunsj og VG.no, vi holder oss på mote i dag, for hakk i hel på en prins finner vi en prinsesse.

Ja for VG kan informere oss om at vår kronprinsesse Mette Marit skal selge noen av kjolene/ dressene sine. Dette skal gjøres på sidene Bloppis, en side som gjenbruker tøy, noe av pengene som kommer fra salget går til miljøvernorganisasjoner. Noe som er helt fantastisk.

Men legge merke til i artikkelen på VG.no, talskvinnen minMote-leder Sonia Huanca Vold sier: «det er lite imponerende i utvalget Mette Marit har lagt ut». http://minmote.no/2013/11/mette-marit-selger-sin-brukte-klaer-pa-nett-igjen/

Så her er mitt spørsmål Mette Marit, får du ikke nok penger av staten, har du ikke nok i Apanasje? Hadde du enda lagt ut det dyreste og flotteste du har for ofrene på Filipinene, auksjonert bort de dyreste kjolene du har hengende i skapet til støvmonsteret som bor der inne. Kanskje gitt bort noen av disse til auksjon, kunne pengene gått til barnehjem.

Så jeg er helt enig med Sonia H. Vold, men ikke overrasket over at hun gjør det sånn.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post42