Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Hviledagen hellig

Beste av Desember 2015Posted by Goddagmannokseskaft.org Thu, December 17, 2015 19:55:14

Da var det klart, forslaget om søndagsåpne butikker legges til siden av den ferske kulturministeren Linda Hofstad Helleland. Helleland uttaler til NTB: «En full liberalisering av søndagsåpne butikker er det ikke flertall for på Stortinget. Det er også motstand i folket. Jeg lytter til det. Derfor har jeg lagt forslaget om søndagsåpne butikker i en skuff».

KrFs leder Knut Arild Hareide synes det er bra at regjeringen nå legger bort sitt forslag, men er bekymret for signalene fra Helleland om at saken ikke legges død.
Knut Arild Hareide er bekymret for at en mindre liberalisering av enkelte kommuner, steder innenfor byer og kjøpesenter vil føre til en full kommersialisering av søndagen

http://www.nrk.no/kultur/regjeringen-legger-bort-sondagsapent-forslag-1.12709717

Jeg er nok ikke alene om å være lei den sittende regjerings vingling i egne saker som kommer opp. Gjennomføringsevnen til Solberg regjering blir overskygget av en konstant retrett på fillesaker som denne.
Ja, åpne for søndagsåpne butikker, når det er gjennomført kommer et fåtall av folket til å skrike opp om at «Er det ikke noe som er hellig», mens resten av oss ikke kunne brydd oss mindre om butikken er åpen på en søndag eller ikke.
Men den glemte gruppen i denne diskusjonen er den gruppen som gjerne vil ha søndagsåpne butikker, alle som trenger denne jobben for å tjene til livets opphold.

Men det kan se ut som vi dessverre har skaffet oss en regjering som styrer etter ordtaket: Veien blir til mens man går…

Vinglepetter & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post420