Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Dumt-hus?

Beste av Desember 2015Posted by Goddagmannokseskaft.org Tue, December 29, 2015 10:31:58

Vg.no kan i dag advare deg mot din digitale fremtid, som de skriver om kan du i fremtiden oppleve at huset du bor i blir hacket. På denne måten kan sensitiv informasjon om deg havne i gale hender. VG.no har sett på hvordan livet ditt kan bli hacket og hvordan hackere kan få tilgang til informasjon om deg som kan brukes. VG.no har sett på hva vi fremtiden kommer til å koble opp mot internett og hvordan sikkerhet det er på disse apparatene. VG.no er bekymret for at det kommer til å bli enkelt å hacke det man tror er et sikkert hjemmenettverk gjennom moderne kaffetraktere og andre husholdningsmaskiner.

http://www.vg.no/forbruker/teknologi/slik-kan-hjemmet-ditt-bli-hacket/a/23565481/#xtor=CS4-1

Vi har et større problem en hackere dagen kaffetrakteren og oppvaskmaskinen må være koblet til internett. Hvis du får så dårlig tid i fremtiden at du trenger en app på smarttelefonen din for å rekke en kopp kaffe er det noe annet fundamentalt galt i livet du lever. Og hvorfor i svarte skal kaffetrakteren ha tilgang til personlige opplysninger fra CV’en for å trakte denne koppen med kaffe eller toastjernet som trenger tilgang til dine feriebilder for å toaste litt brød, er for meg uforståelig. Men det er dette som VG.no omtaler som fremtiden vi har i møte, gjennom smart-hus hvor alt er styrt over internett. For i fremtiden kommer ikke toastjernet til å kunne steke brødet ditt riktig uten tilgang til personlige feriebilder og internett, det er jo et smart-toastjern for fremtidens menneske med dårlig tid.

Men VG.no kommer som sagt med en viktig advarsel som man ikke skal ta lett på, for hvis du da kobler smart-toastjernet eller smart-kaffetrakteren opp mot dine private bilder og internett, kan disse bildene av deg havne på internett gjennom ditt smarte-strykejern som styres over internett. Jeg vil så klart heller være engstelig for strykejernet som kan styres av hvem som helst gjennom internett eller at noen skal «hacke» kjøleskapet så dette blir rabiat og varmer maten min fremfor å kjøle den, for en ting kan du være trygg på, skaffer jeg meg noen bilder av meg selv eller mine som er i den skalaen at de ikke kan vises til andre eller enda verre brukes mot meg, vil jeg for det første ikke la toastjernet mitt forvalte disse, nei det kan vel hende at jeg kaster de før noen får brukt mitt rabiate-toastjern og får tak i de og presser meg for brød eller ost.

Smartmann & Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post422