Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

En fallitterklæring

Erna's lille hjørnePosted by Goddagmannokseskaft.org Sun, January 03, 2016 14:22:34

Årets 1.nyttårsdags tale fra statsminister Erna Solberg er en fallitterklæring.
Den er en fallitterklæring på regjeringens innsats, Norges innsats ja hele Europas innsats for ikke å glemme USA, NATO samarbeidet og FN.
En tale som var en ren kapitulasjon av regjeringssamarbeidet mellom de borgerlige partiene er det statsminister Erna Solberg serverte oss 1. januar 2016, da hun holdt statsministerens nyttårs tale.

Det er brukt i etterkant store lovord om talen, hun er rost opp i skyene for hennes tale og hennes positive holdning til den store elefanten i rommet. En elefant hun fraskriver seg ansvaret for ved første mulighet. Hvordan hun klarer å hale regjeringen ut av en krise de selv er skyld i mens hun dytter den over på alle andre under beskyttelse av å appellere til medmenneskelighet.

I talen oppfordrer hun alle landets beboere og arbeidsplasser og ta hand om flyktningene som kommer til landet, for regjeringen kan ikke gjøre mer. Hvordan folk skal åpne sine hjem og arbeidsplasser skal ansette våre nye landsmenn som kommer som flyktninger. Ja, tanken er fin og ønsket er vakkert, men det er det eneste det er. Vi er per dags dato 5 millioner nordmenn, det er ikke 5 millioner husholdninger som kan ta imot en flyktning dette tallet er mye mindre. Hvis vi er så heldige at 5 prosent av norske husholdninger har mulighet til å ta imot en flyktning hver seg, har norske husholdninger mulighet til å huse 115 000 flyktninger. Disse skal godkjennes og følles opp før de kan motta flyktninger til å bo hos dem.

Så når vi da hører om at Hellas ene og alene mottok 700 000 flyktninger i fjord på grunn av krisen i Midtøsten, kan jeg ikke annet enn å undres hvordan Erna Solberg ser for seg fordelingen. Ledigheten øker i Norge samtidig som folk tjener mindre, dette er ikke forenelig med Solbergs nyttårs ønske av folket.

Så da når vi 2. januar kan lese Aftenpostens skryt av Erna Solbergs tale, hvor journalisten peker på at ingen kunne forutse folkevandringen som nå har påbegynt fra landene som NATO, FN, Eu sammen med USA har rasert over de siste 10 årene, er det med en betenkelig bismak vi leser dette. For løfte er ikke oppløftene, dette er en påbegynt folkevandring som mange har advart om for lenge siden, men vi, våre ledere og journalister har for lengst glemt.

Men ta det helt med ro, etter som kriger fortsetter å herje flere land, det blir mindre mat på grunn av feil forvaltning og miljøkatastrofens tog ruller fortere fremover vil vi få flere folk på flukt i årene som kommer.

Godt nyttår!

Flyktingemann & Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post423