Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Vår dødsskvadron skal igjen på vingen

Beste av Januar 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Fri, January 15, 2016 19:30:28

Denne gangen er det Frankrike som har bedt om bistand fra den Norske F16 skvadronen i kampen mot IS i Syria, Irak og Nord Afrika.

Dette kommer i kjølvannet av terroren i Frankrike, asylstrømmen til Europa og den pågående borgerkrigen i Syria med hungersnød og en sivilbefolkning under sterkt press.

Den kommende krigen som vi allerede er delaktige i, kommer ikke overraskende på, men som et resultat av Vestens innblanding i de nevnte områdene hvor kalifatet til IS, den Islamske Stat, har vokst frem og vunnet landområder og tilhengere i en rekordfart. Igjen ikke overraskende men et resultat av hva Vesten har gjort og bidratt med.

Så vi er igjen samlet om et mål, på den ene siden har vi terror organisasjonen IS som har mange tilhengere. På den motsatte side av IS, har vi vår evig utnevnte nemesis Russland som støtter den sittende regjering i Syria med presidenten Bashar alAssad, som mangler støtte fra en del mindre opprørsgrupper og sivilbefolkningen i de berørte landene som verken støtter regjeringer eller IS. Og siste gruppe, oss, frie Vesten, de allierte samlet under NATO.

Spørsmålet er ikke om vi skal delta eller bidra i konflikten, for det har vi alt gjort og kommer til å fortsette med, om det er med krigsmateriell, opplæring, nødhjelp eller militærbistand i form av styrker kan egentlig være det samme. Spørsmålet er heller hvilken side vi skal hjelpe, hvem vi skal være allierte med i den pågående krigen.

Konflikten er fortsatt i startfasen, hvis vi velger feil og ikke lærer av historien og egne feil.

Min fiendes fiende er min venn, ble det en gang sagt. Kanskje noe vi skal ta med oss i den kommende krigen om Syria, Irak, Nord Afrika og Europas fremtid.

Vi ble advart vinteren 2011 om det vi i dag anser som en uløselig konflikt, den gangen var det Libyas store leder Muammar Gaddafi som advarte Vesten om utfallet av å styrte hans regjering, men Vesten så det som riktig å gå inn i Libya for å fri folket fra undertrykkelse. Nå skal ikke vi bruke tid på å diskutere hvorfor vi gikk inn og avsatte Muammar Gaddafi, men for folket kan det ikke ha vært, nå når vi nå ser resultatet av hva vi gjorde den gang i Libya.

En kan bare håpe at vi har lært noe, eller at våre kloke leder har lært og husker hva vi gjorde den gangen vi satt et folk fri fra undertrykkelse i Irak og Libya. Selv om jeg frykter det motsatte,- kan jeg håpe.

http://www.nrk.no/urix/frankrike-ber-om-norske-kampfly-mot-is-1.12751988

http://e24.no/energi/blair-ba-gaddafi-gaa-i-sikkerhet/23592465

Fredsmann & Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post426