Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Lik i skapet

Beste av Januar 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Wed, January 20, 2016 19:50:14

Det er Libya som igjen er temaet i avisene, denne gangen er det USAs Hillary Clintons private Eposter om krigens opptrappinger som skaper problemer, ikke bare for Hillary Clinton som var utenriksminister i USA den gangen men også Frankrikes daværende president Nicolas Sarkozy.

I epost mellom Nicolas Sarkozy, Hillary Clintons rådgiver Sidney Blumenthal og Hillary Clinton kommer det fram at det var stor interesse for Libyas gullbeholdning som regjeringen i Libya under ledelse av Muammar Gaddafi forvaltet.

Det viser seg at i tiden før invasjonen av Libya ble lagt planer om hvordan landet skulle styres etter at regjeringen med Muammar Gaddafi var avsatt. Det ble blant annet lagt planer om en ny valuta i landet basert på gullbeholdningen i Libya som skulle falle under Frankrike og president Nicolas Sarkozy ledelse.

http://www.klassekampen.no/article/20160120/ARTICLE/160129997

Så det er igjen vært å stille spørsmål ved Vestens invasjon av Libya som var under banneret «Frihet til Folket».

For folket er ikke fritt i Libya, tvert imot, står det dårligere til med Libya nå enn under Gaddafi. Hvor landets gullbeholdning forsvant er ikke godt å si. Landets oljefelt har utenlandske aktører som Norges Statoil tatt over. De deler av Libyas oljeproduksjon som ikke er overtatt av Vesten styres delvis av mindre og større «terror» grupper, blant annet har IS, den Islamske Stat, tatt over store deler i Libya.
Så «For Folket» sa dem, den gangen Vestens ledere skulle inn i Libya.

Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post427