Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

En dose galskap på sin plass, diesel til besvær

Beste av Februar 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Mon, February 08, 2016 16:36:31

Kjøreforbudet mot dieselbiler kan også ramme andre biler, det ikke bare snakk om bensinbiler, hybridbiler men også elbilen.

Det viser seg at det er flere biler som selge med dieselmotor som standard utover selve dieselbilen. Ja, det er noen kloke hoder som har satt seg ned og sett på hva av utstyr som selges til biler og om det bare er dieselbilen som bruker diesel. Svaret er så klart nei, det er flere store hybridbiler som har en dieselmotor og en elektromotor som fremdriftssystemer. Bensinbilen er den som er minst omfattet av problemet, selv om denne også kan få dieselvarmer som tilleggsutstyr, og det er her det blir problemer for elbilen. Det er veldig mange elbiler som selges med dieselvarmer for å hjelpe den om vinteren. Dette varmeapparatet forurenser ekstremt mye når det forbrenner diesel for å varme kupeen til elbilen som er et tiltak for å få opp kjørelengden på elbilen om vinteren.

http://m.side3.no/motor/elbiler-kan-fa-kjreforbud-nar-dieselforbud-slar-inn-i-oslo/3423189673.html

Så der har vi det, de som har gått i felle fra staten og satset på diesel, hybrid eller elbil kan bli nøtt til å parkere bilen på dager med høy forurensing.

Det er bare å løpe ut og kjøpe seg en bensinbil som bil nr.2, til bruk på kalde vinterdager hvor elbilen, hybriden eller dieselbilen må stå.

Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post433