Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Alle skal med

Beste av Februar 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Sun, February 21, 2016 12:08:49

Det er blitt enighet om forandring i NRK lisensen.

Den nye modellen for NRK lisensen skal bli skattebasert fremfor dagens ordning hvor det er opp til en hver husstand om de vil ha TV med statskanalen NRK på. Her har man en mulighet med å «låse» TV-apparatet, så man ikke får tilgang til statskanalen og på denne måten ha TV uten å betale lisensavgiften til NRK.

Forandringen i NRK lisensen kommer som følge av stadig sviktende inntekter til statskanalen NRK. Det er blitt fler og fler som velger bort tradisjonelle TV med tilgang til NRK sine programmer og heller satser på internett-TV.

Statskanalen NRK, Norsk Rikskrinkastning, nå enda dyrere, den nye skattemodellen skal bli lønnsbasert, istedenfor en fast sats som har vært lisensen, skal den nye skattemodellen basere seg på hva den enkelte i Norges land tjener og ut ifra dette får man en individuell «NRK-skatt» som man må betale.

Genialiteten her overgår det meste, ikke bare blir man kvitt den gamle støvete lisensen som så mange klager over, men man får en mulighet hvor alle landets innbyggere blir tvunget til å være med på spleiselaget NRK, det er ikke lenger en lisens per husstand, men en lisens per innbygger.

NRK ikke bare nyheter og underholdning men nå også landsomfattende informasjons basert personlig skatteoppkrever.

http://www.nettavisen.no/nyheter/--enighet-om-a-endre-nrk-lisensen/3423193695.html

Lisensmann & Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post437