Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Dobbelt moralens voktere

Et sted i AfrikaPosted by Goddagmannokseskaft.org Thu, March 03, 2016 17:26:52

For dem som ikke har fått med seg saken, det er Norges Bondelag, Sau og Geit, jegerinteresser og foreldre som frykter ulv, som nå er ute og krever at all Norsk ulv «fjernes».

Bakgrunnen for forslaget er at Norske sauebønner føler at de får for dårlig erstatning for sauene som de selv har sluppet ut i det fri uten oppsyn og som da på fritt beite dør.

Jeger-lagene som stiller seg bak forslaget synes det er gøy å skyte ulv.

Eneste gruppe som ikke har noe forklaring på er foreldre som frykter ulv på grunn av barna sine. Det er mye i det moderne samfunn man skal frykte som menneske, men ulv er ikke en av dem. Det er mindre sjanse for å bli angrepet av ulv enn hvithai, og når du bor i Norske skoger langt fra saltvann er det lite sannsynlig at du kommer til å bli spist av hvithai.

Men like vel ønsker de nevnte grupper at all Norsk ulv blir «fjernet».

http://www.dagbladet.no/2016/03/02/nyheter/innenriks/rovdyr/rovdyr_ulv/ulv/43351366/

Nå kan det hende at rovdyret som tar flest sau ikke er ulven, jerven, gaupen, bjørnen eller havørnen men mennesket. Det kan se ut som mennesket er sauens største fiende hvis vi skal se på tallene.

Det siste påståtte ulveangrepet på menneske i Norge fant sted på 1800 tallet, men dette ulveangrepet er ikke bekreftet.

Jeg håper disse menneskene som stiller seg bak dette forslaget blir holdt ansvarlig i fremtiden, for hva vi gjør i dag, Norge må være det landet med høyest dobbelt moral. Vi skyter og utrydder alt av store rovdyr i landet vårt, vi jakter ned og slakter alt av fugl og fisk, vi har og driver fortsatt med hvalfangst. Samtidig som vi krever at andre ikke gjør det samme. Vi er mer opptatt av Afrikas store dyr en hva vi selv utrydder i egen bakhage.

Så et sted i Afrika, ruller det store kampanjer over TV-skjermen med påfølgende tekst: Gi 10 dollar og bli med i kampen om å redde de siste Norske ulvene fra å bli utryddet.

Vilmarksmann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post440