Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

TV2, kun ødeleggende

Beste av April 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Sun, April 10, 2016 10:58:08

Det er TV2 og programmet «Kroppen din» som denne gangen er en brems i verdens utvikling. Ja, vi sikter til episoden nå torsdag om: Er det trygt å «hoppe av i svingen»?

Her har TV2 tatt med seg hos noen Russegutter som skal finne ut om det er trygt å hoppe av i svingen for å unngå graviditet.

TV2s reportasje er på sitt beste dårlig, og for ikke å snakke om ødeleggende for alt arbeidet som er lagt ned i informasjonen og innførelsen av kondom. Feiltolkningene man kan dra ut av TV2s program er at det er tryggere å «hoppe av i svingen» for å unngå graviditet enn om man ejakulerer.

http://www.dagbladet.no/2016/04/09/kultur/kroppen_din/line_jansrud/kropp/tv_2/43789526/

Så med et utrolig dårlig fjasete program med feil fokus setter heldigvis TV2 oss tilbake 30-50 år i tid, selv om kondomet er mye eldre. Første forekomst av «kondom» er gjort i Egypt og kan dateres 3000 år tilbake i tid. Men det moderne kondomet er det eneste trygge prevensjonsmiddelet på markedet. Ikke bare er det 99% sikkert mot graviditet men det beskytter mot alle kjente kjønnssykdommer. Så istedenfor å jatte med russeguttene burde TV2 anse seg som bedre og ta et oppgjør med det hele, avfeie hele greia med «er det trygt å hoppe av i svingen» med: Nei, eneste trygge fornuftige prevensjonsmiddelet er kondom.

Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post449