Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Negativ oppmerksomhet, sa dem

Et sted i AfrikaPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, April 16, 2016 13:14:40

Ja, det er den Norske regjering som i denne gangen skal se på bruk av løs hunder for å jakte på ulv. Per dags dato er det ikke lov å bruke løse hunder under ulvejakt.
Jaktformen innebærer at man slipper hunder løs som jager byttedyret foran seg, noe som er en mye omdiskutert jaktform. Den er forbudt i mange land på grunn av den ekstra lidelsen den påfører byttedyret.

I Norge er denne jaktformen tillatt i jakt på hjort, rådyr, gaupe, rødrev og hare ifølge Miljødirektoratet.

NOAH-lederen Siri Martinsen mener det er sjokkerende at norske politikere i det hele tatt vurderer å tillate dett. «Dersom Norge nå skulle tillate en slik jaktform, og det på et kritisk truet dyr, vil det vekke negativ oppmerksomhet verden over. Det kan rett og slett ikke skje» uttaler Martinsen.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/jakt-og-fiske/regjeringen-vil-vurdere-hundejakt-paa-ulv/a/23641723/

Så lenge de ikke skyter løve i Afrika, har vi nordmenn gjort en god jobb når det kommer til å bevare naturen, dyrs rettigheter og drive verden fremover på en bærekraftig humanitær måte. Vel vel, så har vi løs hund jakt på hjort, hare, rådyr, rødrev og gaupe, men som sagt så lenge de ikke skyter elefanter i Afrika eller var det neshorn…

Et sted i Afrika henger det store kampanje plakater fra WWF med bønn om penger for å stoppe Norges løshund jakt på den utrydningstruete Norske Gaupe.

Ironimann & Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post451