Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

2 år på overtid

Jens Stoltenberg’s brekingPosted by Goddagmannokseskaft.org Wed, April 20, 2016 17:47:24

Etter 2 år med stillhet har NATO-Russland rådet omsider hat møte for å drøfte situasjonen mellom forsvarsalliansen i Vesten og Russland.

Situasjonen de siste 2 årene har gitt et kalde gufs fra den kalde krigen, da stemmingen mellom de to partene var på sitt kaldeste.

Etter konflikten i Ukraina, hvor Krim melde seg ut av Ukraina og ble en del av Russland, har NATO under ledelse av Jens Stoltenberg stått urokkelige i å «skylde» på Russland for det meste av uroheter. Noe som medførte NATO-Russland rådet ble lagt ned for 2 år siden under ledelse av Jens Stoltenberg.

Så da når vi i dag, 2 år etter at NATO-Russland rådet ble lagt dødt av Jens Stoltenberg, kan lese at NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg ikke er redd for samtaler med Russland, jeg frykter hva Jens Stoltenberg tenker på.

Dessverre er NATOS generalsekretær Jens Stoltenberg ute med kvas kritikk rettet mot Russland samme dag som han skal åpne NATO-Russland rådet for første gang på 2 år. Noe som ikke bare er direkte uklokt, men kun ødeleggende med tanke på forhandlingene i råde som skal følle like etter.

http://www.nrk.no/urix/moter-russland-for-forste-gang-pa-to-ar-1.12909127

Alliansemann & Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post452