Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Det råder ingen tvil

Beste av April 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Sat, April 23, 2016 13:42:51

Nei, Siv Jensen Frp har helt rett i at det råder ingen tvil, når hun uttaler under Frps landsmøte at verden trenger Norsk Olje og gass. Finansminister Siv Jensen leder av Frp ønsker videre utvinning av Norsk Olje og Gass samt muligheter for utvinning av olje i Lofoten og Vesterålen.

Siv Jensen lener seg på Statoils store leder Eldar Sætre og oljeminister Trond Lien når hun under Frps landsmøte uttaler at: «Vi skal ikke falle for miljøelitens dommedagsprofetier, som spår snarlig undergang hvert eneste år. Løsningen på klimautfordringene ligger ikke i selvpisking, svartsyn og negativitet. I valget mellom å stole på Eldar Sætre (Statoils CEO) og Rasmus Hansson (MDG-leder), så er ikke jeg i tvil om hvem som vet mest om hvor trygg norsk oljeproduksjon er».

http://e24.no/energi/jensen-ambisjon-om-oljeboring-utenfor-lofoten/23666252

Siv Jensen har helt rett her, det råder ingen tvil om hvem som tenker på egen lommebok i denne sammenheng. Det råder heler ingen tvil om hvem som tenker mest langsiktig med tanke på en bærekraftig fremtid.

Og det som er helt sikkert er at det råder ingen tvil hos undertegnete om hvem, i denne sammenhengen Siv Jensen Frp, som innehar minst kunnskap og kompetanse men tuter i den retningen vinder blåser når det kommer til utvinning av olje- og gass på norsk sokkel og bygging av en bærekraftig fremtid.

Lofotmann & Vesterålsskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post453