Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Bjørnen ut av Norge

Et sted i AfrikaPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, May 07, 2016 18:32:28

Høyre-topp fikk felle bjørn, 13 dager senere kom det avslag på felling i samme område. Senterpartiet og SV lurer på om partimedlemskap i Høyre avgjør om man får fellingstillatelse på rovdyr, kan NRK opplyse om.

Det dreier seg om Høyrepolitikeren og fylkesleder Anders Kiærs fellingstillatelse på en bjørn i sitt beiteområde. Fellingstillatelsen ble gitt 15.april etter en prat på Høyres-landsmøte og meilutveksling i etterkant. 28. april ga Miljødirektoratet avslag på en tilsvarende søknad i samme området.

Den aktuelle bjørnen hadde akkurat kommet ut av vinter dvale og hadde ikke drept noen sau eller andre beitedyr i området. Fellingstillatelsen ble gitt med grunnlag i vern av beitedyr i området til Høyre-politiker Anders Kiær.

Noe som får både Senterpartiet og SV til å stille spørsmål om søknaden til Miljødirektoratet var påvirket av medlemskapet i Høyre.

http://www.nrk.no/norge/hoyre-topp-fikk-felle-bjorn-_-13-dager-senere-kom-det-avslag-pa-felling-i-samme-omrade-1.12932256

Nå skulle en tro at SV og Senterpartiet reiste spørsmål rundt fellingstillatelsen av bjørnen, med tanke på vern og bevaring av Norsk rovdyr. Men tvert imot, Senterpartiet og SV vil gjerne at det skal bli flere som får fellingstillatelse enklere i Norge.

Vel, et sted i Afrika ruller det det busser rundt med reklame fra WWF med bønn om hjelp til å verne de siste bjørnene i Norge.

Miljømann og Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post456