Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Det er bra

I verdens rikeste landPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, May 21, 2016 20:07:02

Det er åpningen av de nye oljefeltene i Nord som har fått alt for lite oppmerksomhet denne uken.

Det er regjeringen ved Trond Lien (Frp) som har gitt tillatelse til å lete etter olje i østre delen av Barentshavet, til jubel fra Oljeselskapene.

Trond Lien selv har stor tro på et nytt oljeeventyr for Norge og gir dermed første nye tillatelsen på oljefelt på 20 år.

«Potensialet er stort, kanskje opp mot 1 milliard fat oljeekvivalenter. Det vil være sammenlignbart med fem felt av størrelsen til Edvard Grieg» uttaler Kristin Færøvik, administrerende direktør i Lundin Petroleum.

http://www.nrk.no/norge/_-kan-bety-oljeutvinning-i-en-generasjon-1.12951413

http://www.nrk.no/finnmark/apner-opp-for-boring-ost-i-barentshavet-1.12951237

Det er bra, på tide å pumpe opp litt mer olje. For hvem trenger vel luft å puste, hav og dyrke mat i. I hvert fall ikke menneskeheten som er sterkt økende i antall. Vi vet hva som forårsaker global oppvarming, forurenset hav, dårlig luftkvalitet, sur nedbør og masse død av dyreliv det meste har fellesnevneren Olje, gass og kull. Da er det med glede at Norge, Verdens Rikeste Land, bokstavelig talt driter i fremtiden til alle for litt mer fortjeneste i starten av det 21- århundret.

En kan bare håpe at de ansvarlig blir holdt ansvarlig for deres valg i dag i en nær fremtid, men så rettferdig er dessverre ikke verden. Norges utvidete oljeeventyr vil først og fremst få store konsekvenser for alle fattige på planten jorden.

Så en rask oppfordring for alle som lever på denne planeten, som vi kaller vårt hjem, gå inn på Bellonas, Greenpeace eller en tilsvarende organisasjon og støtt dem i deres kamp for vår felles fremtid.

#Greenpeace
#Bellona
#WWF
#Regnskogsfondet

Goddagmann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post459