Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Hva i H... VG?

Beste av Juni 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Sat, June 11, 2016 10:04:28

Hva i S…. er det VG.no vil frem til med deres utrolig upassende VG+ overskrift: Veien til et bedre selvbilde”.

VG+.no med VG.no burde virkelig gå en ny runde i redaksjonen og la hodene rulle etter hva som best kan beskrives som VG+.no’ forsøk på å gi folk/ leserne dårligere selvbilde.

Det kan umulig være en utdannet journalist bak artikkelen, eller riktigere sagt bilde til artikkelen. For etter å ha sett bilde VG.no valgte på forsiden sin, nekter jeg å kjøpe artikkelen.


Det VG.no velger å gjøre her er å direkte ødelegge selvbilde til alle som er inn om VG.no sin forside. For hva bilde har med overskriften å gjøre, utenom å ødelegge selvbilde til folk, er meg umulig å forstå.

De, VG.no har valgt å vise bilde av en flott kvinne bak, til som sagt artikkelen med overskrift: Veien til et bedre selvbilde.

Hva i huleste VG+.no ser som relevant med dette bilde er som sagt feil uansett hva redaksjonen har hatt i tankene sine når de har valgt bilde de har publisert.

En kan bare undres om det er kvinne-kampen de er ute etter å ødelegge eller bare selvbilde til landets kvinner. Unasett hva de måtte være ute etter er det direkte usmakelig valg av både bilde og plassering for ikke å snakke om journalistene og VG.no’ egen integritet og relevanse som en nyhetsformidler.


Nei, en hver kvinne og mann burde boikotte slikt ødeleggende “nyhets” vås som VG.no kommer med her. For det er nøyaktig det de kommer med med et slikt bilde, ødeleggende vås, ikke noe med Verdens Gang å gjøre.


Selvtilittmann & Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post465