Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Lakkmustest

Beste av Juni 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Tue, June 21, 2016 18:07:55

Det er NRK som melder om den økende trenden av å bruken av lyst-gass i syden som et partimiddel til å feste.


Lystgassen selges i ballonger på utestedene for mellom tre til fem euro og skal gi en 30 sekunders opplevelse med eufori. De fleste som inhalerer lystgassen vil bare le og miste følelsen av smerte.


Trenden som har tatt av de siste 3 årene på steder som Ayia Napa og Kypros har fått Europeiske Reiseforsikringer til å advare mot bruken av lystgass. Europeiske for støtte fra blant annet anestesisykepleier og universitetslektor Lars Aune Svarthaug ved NTNU, som forteller at den umiddelbare risikoen ved bruk av lystgassen er at den kan fortrenge oksygenet fra sin plass i lungene som medfører at man får for lavt oksygennivå i blodet. Med for lavt oksygennivå i blodet kan man i verste fall få hjerneskader eller hjerteinfarkt.


https://www.nrk.no/norge/ungdommer-tilbys-ballonger-med-lystgass-i-syden-1.13006360


Ingen grunn til å advare eller komme med forbud mot noe så dumt, dette er naturens egen segregasjon eller begrensning av verdensbefolkningen.

Er du dum nokk til å bruke lystgass på en bar i syden, kan det hende at du ikke er den sterkeste i flokken og vil av naturlige årsaker falle fra.


Det vi har her er et perfekt eksempel på Darwins utviklingslære


Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post468