Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Bevepnet-løsning

Et sted i AfrikaPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, June 25, 2016 10:12:12

Da er det på tide for Norges tøffe menn som forsvarer miljøet atter en gang og samles.

Ja, det er NRK.no som meldte først om saken og kan nå melde om at eneste løsningen er å drepe selen som ble observert under NRKs egne program “direkte fra Fuglefjellet”.


Det er nå snakk om en større jakt på selen som dukket opp på direkte sendt TV med plast-avfall rundt halsen for å få avlivet den.

Sammen med Statens Naturoppsyn jakter nå kystvakten den unge selen for å få avlivet dyre før det får for store lidelser som følger av plasten rundt halsen.


https://www.nrk.no/natur/nrk-selen-er-bare-en-av-mange-som-lider-1.13014186


Norge, fremst på avlivning av dyr som et miljøtiltak. Om det er ulv, bjørn, jerv, ørn, sangfuler eller sel er det beste man kan gjøre og ta liv av dyret fortest mulig, for å skåne det fra et langt liv.

Det er som sagt et sted i Afrika, hvor en dyrlege klør seg i hode over Norges stadig innblanding av dyrevelferden i Afrika, mens han desperat prøver å reddet et neshorn fra å dø med badasje laget av elefanthud, etter at krypskytere kuttet av hornet.


http://www.vg.no/nyheter/utenriks/dyrene/neshorn-lemlestet-av-krypskyttere-veterinaer-laget-elefanthud-bandasje/a/23505984/


Naturmann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post469