Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Shopping.

Ukens vinnerPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, November 30, 2013 12:27:02

Lørdag, Black Friday er over og vi sitter igjen med en masse billig greier produsert i Kina. Den store vinneren her var visst nok elektronikk i år. Så når du nå sitter på lørdags morgen, ny sko på, leker med den ny lekre smarttellefonen, kan du scrolle deg innom avisene, på NRK kan du lese litt om det nye taket på Tsjernobyl, strålingsfare og tiltak som gjøres. Videre kan du klikke deg innom bie død og EU, hva forskerne har kommet frem til og forbudet dette har medført i EU, vi i Norge er da bare delvis enige, vi skal forby det på jordbruk, men ikke potteplanter og drivhus, for norske bier «vet» at de ikke skal hente pollen fra disse stedene/ planten. Eller så kan vi gjøre som Frode Ødegaard og fremheve at vi er mye «bedre» enn USA som er langt unna et tiltak her.

Så nå som du har pakket ut alt det «nødvendige» du skaffet deg billig på Black Friday, søppelhaugen ligger foran deg, kan du ta en titt på denne. http://www.osloby.no/nyheter/Oslo-vurderer-a-hente-soppel-fra-Sor-Europa-7389271.html

Jeg vet ikke hvordan regnestykke er eller hvem som eier dette opplegget, men det vi trygd kan fastslå er at det ikke er miljømessig forsvarlig og selge den mengden søppel til våre naboer når vi etter på må importere nytt søppel vannveien. Noen blir så klart rike på dette, om det er en svoger eller venn skal ikke jeg blande meg med. Men det vi kan fastslå er at DU har heldigvis gjort ditt for å birda mest mulig denne helgen.

Får vi en WOOP WOOP for Black Friday?

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post47