Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

En "ny" krig truer

Beste av Juni 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Wed, June 29, 2016 20:14:55

Ja, da er det blitt klart at Norge atter en gang skal ut i krig, vel, vi har vært delaktige lenge i konflikten, men nå er det blitt bestemt at vi skal delta aktivt i Syria konflikten.

Det ble klart etter møte forrgie uke. Det er i første omgang snakk om en utvidelse av spesialenheten Norge skal sende til Jordan for å drive med militær-opplæring av militsgrupper i midtøsten.


Under dagens møte med Dagsavisen, avfeier forsvarsminister Ine Eriksen Søreide (H) at det mangler informasjon eller åpenhet rundt dialogen om Norge skal delta og under hvilke omstendigheter.

Søreide vil ikke komme med noen uttalelser om hvilke grupperinger Norge skal lære opp, men at utvidelsen av Norges militær operasjon vil omfatte opplæring av Syrisk-terrorgrupper.


http://www.dagsavisen.no/innenriks/utelukker-ikke-skarpe-oppdrag-1.746181


Det er bare en sikker ting, ikke har vi lært og ikke vil vi lære. Nei, det er beste å finne opp hjulet på nytt hver gang. Vi har, gjennom den samlete koalisjonen, feilet gang på gang, seneste Irak og Libya, og Syria er og blir intet unntak.

Vi hjalp IS frem, gjennom akkurat det vi nå bestemmer oss for som tiltak mot IS. Vi kunne valgt åpen kommunikasjonen med Russland og sittende regime i Syria og handtert IS samlet, men da “støtter” vi regime i Syria og Russland, noe vi visst nok ikke kan.

Så da ser koalisjonen Vesten det som fornuftig å lære opp IS, som vi går i krig mot og ikke støtter, som vi prøver å stoppe gjennom og våpen-forsyninger og opplæring av militære grupper som er på IS sin side.


Goddagmann Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post470