Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

"Quick-Fix"

Juli, 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Wed, July 06, 2016 20:02:46

Da er vi igjen i gang med store lovord om den såkalte karbonfangsten til regjeringen.

Denne gangen er det Oslo kommune som roter det til for seg selv med drømmen om fullskala karbonfangst på Oslos forbrenningsanlegg som gir fjernvarme til storbyen gjennom forbrenning av byens avfall.


Det er anlegget på Klemetsrud, som skulle få Oslo by inn i det “grønneskifte” gjennom fullskala karbonfangst. Men uten et fullskala anlegg på Klemetsrud når ikke Oslo by egne løfter om kutt i klimagass-utslippene.


http://www.aftenposten.no/osloby/Forsinket-karbonfangst-pa-Klemetsrud-torpederer-byradets-klimamal-585392b.html


Klemetsrud, Osloby, Norge, Europa eller verden for den sak skyld har verdens flotteste teknologi allerede utviklet og tilgjengelig for alle å ta i bruk når det kommer til karbonfangst. Slutt å kutt ned trær for å produsere søppel som skal forbrennes. Slutt å pump opp olje for å produsere søppel som skal brennes. Plant heller trær, det er 100% miljøvennlige karbonfangere som er tilnærmet lik gratis å sette i drift.


Trær er for så vidt den eneste teknologien vi har som fungerer.

For karbonfangst teknologien vi prøver å utvikle vil aldri fungere i skalaen vi trenger, ja vi kan alltids finne opp en teknologi som kan “fange” karbongassen, men her starter et enda større problem, vi har ikke nok reservoarer til å lagre den etter at karbonen er “fanget”.

Karbonfangst er den største løgnen som er fremprodusert for å gi folk håp om at det finnes en “quick-fix” på problemstillingen rundt menneskeskapte Co2 utslippene.


Co2mann & Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post472