Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Stortings-monster

Juli, 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Sat, July 30, 2016 21:22:15

Det er VG som kan melde om full konflikt på Stortinget som følger av spillet Pokemon. Pokemon fikk sin relansering denne sommeren med PokemonGO hvor brukeren skal fange flest mulige små “monstre” ved hjelp av mobiltelefonen sin. Spillet har slått kraftig ann og “alle” løper rundt i jakten på pokemons.

VG kan melde om at Arbeiderpartiet oppfordrer de folkevalgte til å jakte pokemons på Stortinget, mens Høyre er i den andre enden av skalaen og mener at Nasjonalforsamlingen ikke er en lekeplass.

Nå er ikke VG alene om å melde om nyheter knyttet til spillet Pokemon, de fleste av landets aviser har nyheter knyttet til pokemon i disse dager, alt fra gledelige nyheter om folk som går tur, til slosskamper og ran knyttet opp til spillet.


http://www.vg.no/nyheter/innenriks/pokemon-go/hoeyre-og-ap-i-pokemon-krangel-paa-stortinget/a/23752262/


Jeg kan ikke si meg uenig med Høyre i saken. Nasjonalforsamlingen, også kalt Stortinget, er ingen lekeplass. Og når jeg da hører at de folkevalgte løper rundt på Stortinget og “jakter” pokemon, er det vel ikke rart med tanke på at vi har en statsminister, Erna Solberg (Høyre), som er hektet på Candy Crush,- et annet mobilspill.


Men ta det helt med ro folk, verden er ikke uten problemer selv om norske aviser og folkevalgte på Stortinget velger å late som.

Konflikten i Syria er større enn noen gang, Tyrkia står ovenfor enorme utfordringer og forandringer, ja det er fortsatt ekstrem sult i verden, Afghanistan er på randen av en kollaps, planeten jorden er rekord varm, luften er forurenset, USA har igjen ekstrem tørke. Terroren Europa har opplevd den senere tiden medfører en ikke veldig bra radikalisering. Oppblussingen av kald krig mellom Vesten og Russland er snart uunngåelig, her kan vi takke oss selv for god innsats. Verdens fiskebestand har sunket med 50% på 40 år. Verdenshavene er ekstrem forsøplet og forurenset.

Vel listen er mye lenger av faktiske problemer som vi burde ta tak i. Men som Albert Einstein en gang sa: “To ting er uendelig, universet og menneskelig dumhet...

og jeg er ikke så sikker på om universet”.


Pokemann & Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post476