Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

En tapt sak

September 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Fri, September 09, 2016 14:59:01

Det er Side2.no som begeistret skriver om silikonpupper og hvordan disse kan gi deg bedre selvtillit.

Side2.no har vært i kontakt med til skuespiller Naya Rivera, som etter 10 år med silikonpupper er like fornøyd med de nye puppene sine i dag som for 10 år siden.

I artikkelen forteller en stolt Rivera om hvordan puppene ga henne selvtillit til å vise puppene sine til gutter, hvordan hun omsider kunne slutte å fylle BHen med papir.

http://www.side2.no/aktuelt/glee-stjerne---a-operere-brystene-er-den-beste-investeringen-jeg-har-gjort/3423258565.html

Side2.no fortjener litt oppmerksomhet, ikke fordi undertegnete har noe imot silikonbryster, men det er holdningen som er gal, fremleggingen av kvinner og synet vi, menneskeheten, skal ha på kvinner. Oppriktig vet jeg ikke hva som er det mest usmakelig med artikkelen til Siden2.no, bilde, skriften eller kanskje en kobinasjon.

Rivera selv, uttaler overfor Siden2.no at hun slet med spiseforstyrrelser og dårlig selvtillit, hvordan silikonpupper hjalp henne. Det er flott for henne, men med et har Side2.no klart den ene store bragden og formidle til alle unge kvinner i Norges langstrakte land at: “Ja, hvis du ikke tar plastikkirurgi blir du ikke lykkelig, løsningen på dine problemer når det kommer til spiseforstyrrelser og dårlig selvtillit ligger i brystforstørrelse. Veien til lykke er å se ut som en dum bimbo for det er det gutta digger”.

Nei, Side2.no burde skamme seg, sammen med resten av samfunnet som tillater en slik generalisering av både gutter og jenter, gjennom Side2’ artikkel og tilsvarende artikler og reklame.


Silikonmann & Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post485