Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Fremtiden er gul.

Våre nominerte erPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, December 03, 2013 16:28:16

Jeg vil gjerne bruke denne tirsdagen til å få lov til å nominere en ny kandidat. Ja, folk, det er bare å sprette sjampanjen. Nei, jeg prater ikke om at boligprisene som er på vei ned. Heller ikke at vi er rekord raske til å handle på TaxFree’en, gjennomsnitt på 15 min. folk, det er en bra tid bra.

Nei, det må nok bli vår ferske Statsminister, Erna Solberg, jeg vil gjerne få utnevne henne som en nominert, dette må så klart bli drøftet med Goddagmann og Kritiskøye, men vi har en sterk kandidat her.

Vi ser på verden, Syria, Egypt, Libya, Ukraina. Vel nå tenker du som mange andre «Jamen, her gjør vi jo noe». Joa, noe… Ukraina, vi sender tåkesnakker Jagland, svaret til Erna Solberg på dette, Aftenposten.no, «En test for demokratiet».
Kina og Japan, fått med deg den? Noe krangel som er litt sånn på kanten av krig.
Mens hjemme i trygge Norge sitter vi og ser på ransbølge, matkøer, storm, Filipinene og listen kunne fortsatt til det evige.

Jeg kan se det klart for meg, Erna sitter på kontoret sitt, verden raser rundt henne, hver dag lese hun om løftebrudd fra regjeringen. Boligbobler. Oljeboring i nord. Fattigdommen øker. Slitte sykehus. EU og skrik om hjelp fra mangehold. Spørsmål rundt Syria. Vel for dere som ikke har fått det med dere: Vi sender en av våre stolte Fregatter til Syria for å bistå, jeg for min del håper den kommer frem før den har rustet helt bort.
Ser jeg Erna for meg inne på kontoret sitt, når alt virker dystert, finner hun ett holdepunkt hvor hun kan skyve all skyld over på den Rødgrønne regjeringen med Jens Stoltenberg i spissen. Noe handfast hun kan gripe fatt i. Noe det er mulig å gjøre noe med.

Ostetoll.

Ja, du leste riktig, ostetoll.
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Solberg-EU-mer-irritert-pa-ostetoll-enn-antatt-7393080.html

Erna Solberg, jeg vil stolt gratulere deg med nominasjonen fra min side.

Økseskaft.

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post49