Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Være en de verste

September 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Tue, September 20, 2016 19:42:17

Det er Frankrike igjen som tar ledelsen når det komme til miljøtiltak, plastposeavgiften som Norge aldri klarte å innføre er allerede innført i Frankrike, og neste ut er et forbud mot plastbestikk, plastbeger og engangs-service i plast.


Alle produktene Frankrike jobber med å forby og avslutte produksjonen av kommer fra den ene tingen (olje) som den Norske regjeringen ved statsminister Erna Solberg (H) og olje- og energiminister Tord Lien (Frp) jobber iherdig med å øke produksjonen av.


http://www.dagbladet.no/nyheter/frankrike-forbyr-plastbestikk-plastbeger-og-engangs-servise-i-plast/63108172


Mens Europa gir gass for en mer fornuftig utvikling, gjennom tiltak som skal stoppe overforbruket av olje, kan det se ut som olje-nasjonen Norge kommer til og jobbe for fult for å pumpe opp den største drivkraften bak global oppvarming.

Så når Norge ved statsminister Erna Solberg står og proklamerer utvikling vet vi med sikkerhet at det ikke er snakk om en positiv utvikling hvor vi søker en fornuftig og bærekraftig utvikling hun prater om, men heller en fremtid vi ikke vil ha drevet frem av olje- og gassproduksjon.


Nei, til åpning av nye oljefelt på Norsk sokkel.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post490