Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Jeg gremmes

Jens Stoltenberg’s brekingPosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, October 01, 2016 16:00:43

Så Jens Stoltenberg, NATOS generalsekretær, er ute med ny selvbiografi.

Man skulle tro at lederen over verdens største militære allianse hadde viktigere ting å gjøre en å skrive en bok om seg selv. En bok hvor han selv innrømmer å ha dolket sine egne i ryggen. Dette var tilbake da Jens Stoltenberg jobbet for å bli neste leder i Norges største politiske parti Arbeider Partiet (Ap).


http://www.vg.no/rampelys/bok/jens-stoltenberg/jens-stoltenbergs-biografi-hoeyst-lesverdig/a/23808657/


Vel, da har vi vel svaret på hva som skjedde i Libya etter at Jens Stoltenberg, da værende Norges statsminister og leder for Ap, ledet bombingen av landet for å avsette Libyas leder Muanmar al-Gaddafi.

Det er vel forklaring nok hvorfor vi, de allierte, fri Vesten ikke gjør noe i Syria for å hjelpe landet og befolkningen.

Dette er vel også forklaringen på hvorfor vi bare avsatte det folke valget styret i Ukraina for etter på og bare la landet bli kastet inn i borgerkrig, hvor vi fri snille Vesten bare har skyldt på Russland for all elendighet som har inntruffet i landet i etterkant av Vestens frigjøring.


Men det er hyggelig det for Jens Stoltenberg, NATOs generalsekretær og ha tid til å skrive en selvbiografi, som VG.no så flott sier: “Jens Stoltenbergs selvbiografi: Høyst leserverdig. Stoltenbergs velskrevne selvbiografi virker oppriktig- og balanserer fint mellom det personlige og det politiske”.


Kan noen vennligst se å få avsatt den mannen. Vi kan ikke ha en generalsekretær i NATO som er mer opptatt av selv ros enn faktiske problemer i verden. Og det er noe verden har, handfaste ekte problemer som NATOs generalsekretær burde bry seg om.


#JensStoltenberg

#NATO

#Tragisk

#Syria

#Ukraina

#Libya
#GoddagmannOkseskaft


Prioriterinsmann & Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post494