Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Jagland, Jagland, du Jagland

Dagens bestePosted by Goddagmannokseskaft.org Sat, November 23, 2013 22:34:06

Dagens beste Opprettet av Økseskaft fr., oktober 11, 2013 19:45:03

Jeg satt hele gårsdagen og ventet spent på denne dagen, Oktober 10. Dagen vi skal få vite hvem som er vinneren av Nobels Fredspris.
Det var flere nominerte som jeg håpet inderlig at det ikke ble.
For vi har hat en god rekke med tull nå fra denne komiteen.
Og jeg fryktet det verste i år, men det ser ut som de har klart å velge noe halv disent i forhold til de siste årenes vinnere.

For et virker nesten på meg som denne prisen er misforstått av Jagland og co i komiteen. Det virker som de prøver og skaffe oss flest mulige uvenner, for å si det pent.
Å i år gikk det mot katastrofe, men de hentet seg inn på slutten med å gi prisen til en gruppe som i det minste gjør en god jobb.

Dette er super bra, vi hadde nominerte som hadde vært tragisk for vårt land og vår stilling i verden. Jeg puster lettet ut over dette og gjør meg klar for å ta for meg vår kjære prinsesse som igjen er ute i avisene med nytt tull, ja hun skal ikke bruke tittelen sin for å selle smykker, eller jo skitt au, hvorfor ikke. Kanskje vi en dag kan slippe å sponse de kongelige med penger hvis de skaffer seg egen inntekt. Alt dette forberede jeg meg på.
Men her tok jeg grundig feil.
Utover dagen kom det frem at Jagland ikke hadde klart det, helt på målstreken måtte han angripe ting han ikke skulle. Legge seg ut i det groveste med små U-land som USA og Russland, takk og pris er ikke dette noen stormakter. Nei, vent litt nå, det er det de er og vi må ikke glemme at de er våre venner. Vi trenger ikke å skape fiender i øst og i vest Jagland. Vi trenger ikke å leke med de store gutta, vi er Norge, 5 millioner innbyggere, vi kan ikke engang bemanne NewYork City.

Vet ikke jeg, gass eller atombomber, gass eller http://e24.no/makro-og-politikk/oljefondet-paa-listen-over-atomverstinger/22576844 jaja, Jagland, jaja.

Jeg vil gjerne dele et råde med Jagland og co, neste gang dere klarer en halv disent jobb, dere ser at alt går bra og ingen blir sinte og vi kanskje kan f en ny dag uten nye fiender, her kommer den viktige delen, HOLD MUNN...

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post5