Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Med fokus på splinten

Oktober 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Sun, October 30, 2016 11:09:12

NRK.no kan melde om Miljø partiet de grønne (MDG) og Fremtiden i våre hender som raser mot Vero Moda og Jenny Skavlan etter at de viste frem sin siste Skavlan-kolleksjon som skal være “bærekraftig”.

MDG og Fremtiden i våre hender mener denne kolleksjonen ikke kan kalles bærekraftig, siden konsernet bak merke Vero Moda, danske Bestseller, nekter å offentliggjøre hvor og hvordan de produserer klær.

Stortingsrepresentant for MDG, Rasmus Hansson mener Bestsellerkonsernet er akturutseilt. Og tilføyer: “Vi vet at mange klesarbeidere lever under elendige forhold. De har knapt lønn, husene de jobber i holder på å ramle sammen og det er mye farlige kjemikalier i forbindelse med farging”.

Sindre Stranden Tollefsen, kommunikasjonssjef i Fremtiden i våre hender uttaler at: “Det er tre kleskjeder som dominerer i Norge, H&M, Varner-Gruppen og Bestseller, og då er det kun Bestseller som ikke viser åpenhet om produksjonen”.

https://www.nrk.no/kultur/nekter-a-fortelle-hvem-som-har-laget-_baerekraftig_-skavlan-kolleksjon-1.13200800

Du vet at du er i trygge hender når Stortingsrepresentanten for Norges største miljøparti ikke vet hva bærekraftig produksjon er. Det Rasmus Hansson fra MDG prater om overfor NRK er etisk forsvarlig behandling av arbeidere, det er ikke det samme som bærekraftig produksjon.

Og når det kommer til Sindre S. Tollefsen i Fremiden i våre hender vet jeg ikke hva de vil frem til, Bestseller peker på at de har en internkontroll på fabrikkene som følges. Sindre S. Tollefsen i Fremtiden i Noens hender burde som navnet tilsier være opptatt av å nå fremtiden, ikke henge seg opp i om internkontrollen hos Bestseller er god eller ikke.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post503