Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Ikke faen om en fra Nord-Norge skal bestemme om vi skal ta livet av planeten jorden.

November 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Sat, November 05, 2016 18:11:20

Her kommer klar melding fra LO i Nord: “Ikke faen om oljevirksomhet her i nord skal avgjøres av dere der nede i Oslo”.

Det er nestleder i LO Tromsø og leder av LOs fylkeskonferanse i Tromsø, Kristine Larsen, som uttaler seg fargerikt overfor avisene når det kommer til spørsmålet om en konsekvensutredning av Lofoten, Vesterålen og Senja.

Larsen fortsetter overfor VG.no: “Jeg er fra Vesterålen så du får tåle litt bannskap. Dette er så viktig for Nord-Norges fremtid at vi her nord må og skal ha stor innflytelse på verdiskapning, utvikling av nye arbeidsplasser og næringslivet i Nord-Norge”.

Kristin Larsen får støtte fra blant annet fylkessekretær Synnøve Søndergaard i Troms LO og LO-leder Gerd Kristiansen.

Baklengs inn i fremtiden, er alt Bellona-leder Frederic Hauge klarer å se Kristine Larsens uttalelser som.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/olje-og-energi/lo-leder-ikke-faen-om-oljevirksomhet-her-nord-skal-avgjoeres-av-dere-der-nede-i-oslo/a/23836053/

Med slike ledere, som Kristine Larsen, er det ikke rart verden ikke har kommet lenger. Hun burde sammen med LO-leder Gerd Kristiansen bli avsatt, sendt tilbake på skolebenken, finne seg en jobb på nærmeste matbutikk, gå med avisen, hva som helst annet enn stillingen hun befinner seg i.

For aldri i helvete, unnskyld språket, skal en eller annen høne, beklager overfor hønsen, fra Nord få lov til å bestemme om vi skal brenne av hele verdens fremtid.

Aldri i helvete skal en eller annen idiot, som Kristine Larsen er, bestemme om verden kan pumpe opp olje og gass på et av verdens største fiskefelt. Hun er ikke bare dum som et stykke brød, vi unnskylder overfor brødet, men hun må ha sovet gjennom det siste året siden det er helt tydelig at hun ikke har fått med seg Paris-avtalen eller at verdenshavene har blitt så mye varmere at halvparten av verdens korallrev har dødd.

Aldri i helvete om en idiot fra Nord-Norge skal avgjøre om verden skal dø som følger av åpningen av oljeboring i Lofoten, Vesterålen og Senja

Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post507