Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Klimamålene er avlyst

November 2016Posted by Goddagmannokseskaft.org Mon, November 14, 2016 18:59:18

Klimamålene er avlyst, starter Klassekampen.no friskt opp med å si når de nå dekker regjeringens avlysning av klimamålene som ble satt i 2008 og forsterket i 2012. Klimamålet med å kutte landets Co2 utslipp med syv millioner tonn i året innen 2020 er avlyst.

Onsdag ble klimaminister Vidar Helgesen grillet om klimaforliket, han har ikke noen plan for å nå 2020-målene.

Som Vidar Helgesen uttalte; “Jeg jobber mer med planene for 2030 enn beregninger knyttet til hvor mye vi vil ha klart å kutte utslippene et enkelt år”.

http://www.klassekampen.no/article/20161110/ARTICLE/161119997

Det er ingen plan i Norge om å nå egne satte klimamål opp mot 2020. Eller noen andre klimamål, for vi er ikke opptatt av om tiltakene gir besparelse av Co2 utslipp.

Greit å få med seg at den norske regjering dropper klimamålene, siden Norge har fått oppheng på at USA’ nyvalgte president har truet med å droppe Paris-avtalen.

Kanskje det er på tide og rydde opp i egne rekker i verdens rikeste land før man kommer med pekefingeren ovenfor andre land som har langt større problemer enn Norge.

Det skumle er ikke at noen høylytt prater om sin misnøye og manglende kunnskap når det kommer til klimaspørsmålet. Det skumle er at egen klimaminister bevist “driter” i egne satte mål, i verdens rikeste land, Norge er et av de få landene som har råd til å gjøre noe med det grønne skifte. Men som det kommer klart frem når man leser om klimaminister Vidar Helgesens så “driter” Norge i hele problemstillingen rundt klimaspørsmålet.

Norsk olje og gass skal opp etter en økonomisk-forvaltningsplan satt av samme regjering som dropper klimamålene opp mot 2020.

Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post510