Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Skyld ble fordelt og ære ble tatt

Januar 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Fri, January 20, 2017 15:13:28

Tirsdag var Oslo’ første dag med dieselforbud, dette ble gjort for å forbedre byluften som har vært ekstremt forurenset i vinter som følger av lite nedbør og sne.

Tirsdagens vær derimot var fylt med nedbør i forskjellige former.


Det er da gledelig at Aftenposten kan informere om at Oslo kommune var ute mandag kveld og natt til tirsdag med feiebiler i Oslos gater.

Byrådssekretær Daniel Rees (MDG) forsikrer Aftenposten om dette ikke ble gjort for å forbedre luftforurensing’ målingene tirsdag.


Men å ta ære for dieselforbudet som ble gjennomført tirsdag er vel å ta litt i, for det kan jo tenkes at målingene av Oslo’ luft hadde slått litt annerledes ut hadde det ikke blitt feid i Oslo’ gater natt til tirsdag og Oslo’ borgere ikke våknet opp til is og sne i Oslo’ gater.


Men ære ble tatt og skyld ble fordelt, resten av oss får bare spent vente på om avgiftene på diesel og dieselbiler økes som følger av det vellykkede dieselforbudet i hovedstaden.

http://www.aftenposten.no/osloby/Feide-oslogatene-natt-til-tirsdag--men-ikke-for-a-pynte-pa-dieselmalingene-613184b.html


Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post526