Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

2 og et halvt minutt på 12

Januar 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Sat, January 28, 2017 16:44:59

Da drar januar 2017 seg mot en slutt, gjennom uken har vi lest skremmende oppslag om USA’ nyvalgt president Donald Trump’ mange presidentordre, innskrenkning av asylpolitikk, abortpolitikk, “The great wall of US” og ikke minst klimafornektelse.

På hjemmebane har avisene hatt dyptgående analyse av Johaugs (skiløperens) dopbruk og hvordan hun skylder på alle andre for sin manglende evne til å lese. Hvordan skiforbundet likevel må bruke “ski-kongen” Northug i Falun-løpet.

Ja, det er ikke den ting vi ikke har problemer med i verdens rikeste land,sammenslåingen av kommuner og må ikke glemme oppslagene om politimannen Eirik Jensen.


Bak alle disse oppslagene, var det en større begivenhet som nesten gikk i stillhet forbi. Verdens dommedagsklokke slo 2 og halvt minutt på 12.

Dommedagsklokken ble først lansert i Chicago 1947, den gangen ble klokken stilt til 23:53. 7 minutter til dommedag og siden den gang har den blitt stilt mange ganger på, men aldri til 23:57.5.

Denne uken ble dommedagsklokken stilt med grunnlag i verdens manglende fremgang innenfor klima og stor fremgang i militær opprusting.

Dommedagsklokken ble opprettet som et symbol på hvor nærme menneskeheten er ved å utslette seg selv.


https://no.wikipedia.org/wiki/Dommedagsklokka


Da er det godt at Norge, Verdens Rikeste Land, har god nyhetsdekning av norske langrennsløpere som går på dop, en politimann som jobbet undercover for å stoppe dopsalg og en prinsesse, Martha Louise, som legger ut om den tunge tiden etter skilsmissen og at hun ikke vet “lykkelige skilsmisser” finnes.


Dommedagsmann & Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post529