Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

2 grader eller noe annet

Gal gal verdenPosted by Goddagmannokseskaft.org Sun, February 19, 2017 11:54:17

Del 6/7

Bak ethvert tall finnes det mer, det er en historie knyttet til tallet. Vi telte aldri til 100 første gang vi telte, tallet hundre kom etter mange år, det kom over tid.

Det blir som FN’ klimapanel og deres 2 grader, poenget var aldri det fryktede tallet 2, det var alt bak dette tallet. Bak tallet lå menneskets ødeleggelser, og uansett hva du sier er ødeleggelsen like stor.

Vi kan ikke puste Co2. så om Co2 hever den globale temperaturen med 2 eller 4 grader er uten betydning, vi ødelegger det globale klimaet like mye uansett. Vi kan ikke puste gift eller kanskje bedre sagt, vi kan ikke puste vann, vi drukner. Du drukner eller blir kvalt like mye av vann som av giftig gass.

Det er det nærmeste vi kommer sannheten. Om det er havet som stiger eller luften vi puster som forsvinner, resultatet blir en masseutryddelse, uavhengig av om du tror på forskerne eller ikke. Så til enhver skeptiker der ute, du vil ikke kjøre bilen din inn i en garasje, lukket porten og latt bilen gå på tomgang, for da ville du på et eller annet tidspunkt ha blitt kvalt. Det er det vi gjør i vår tid, bare i en mye større skala og med mye mer innsats i potten.

Så med den tanken i hodet, kan jeg nå innse at jeg tar feil i min påstand om at du ikke ville kjørt bilen inn i garasjen og lukket porten, for det er jo nøyaktig det vi gjør.

Bakmann & Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post538