Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Bakmenn?

Dagens beste, desemberPosted by Goddagmannokseskaft.org Mon, December 09, 2013 17:51:44

Det er noe spesielt med mandager hvor politikere, kjentfolk, journalister og annet PR kåte mennesker har ladet opp hele helgen til starten på den nye uken. Da kommer godbitene som perler på en snor, blant det vi kan gosse oss med i dag er prostitusjon, korrupsjon, finansråd og annet trivielle ting som Stordalens uttalelser på P3 i halv fire tiden: «om at han skal være med og bygge landet, ikke ha masse penger i banken, for slikt blir det ikke et bra land». Ja, var det ikke en sak om hotellene dine for et par år siden, noe med underbetalt utenlands arbeidskraft, stemmer ikke det Strodalen? Ser den, bygger landet med å dumpe priser og underbetale utenlandskarbeidskraft.

Men vi skal ikke henge oss opp i dette i dag, vi skal heller ikke bruke tid på og kommentere forslaget til Bellona. Det går so følgende: Taxi næringen i Oslo by skal bytte til miljøvennlige Elbiler. Kan noen vennligst se og få ansatt en mann som kan noe om elbiler i Bellona. Takk.

Nei vi skal heller ikke komme med noe om prostitusjon, for eller imot, er du KRF eller FRP i saken, støtter du V. Nei, 5 år har gått og nå er det på tide å avskaffe loven mot sexkjøp. Dette er en sak som kommer til å prege sidene i lang tid fremover, når du omsider tror den er død dukker den opp igjen neste sommer, så vi har god tid til å diskutere syn og meninger rundt prostituerte.

Vi skal enda lenger ned i bunken av nyheter i dag, det var en sak her i helgen jeg ikke rak og kommentere, en viktig sak. Ja skal ikke si for mye om denne, jeg skal nemlig la Kristin Skogen Lund administrerende direktør i NHO få æren av å legge to og to sammen her.
I dag på NRK.no kan vi lese om at flere organisasjoner har gått sammen med en kampanje mot svart økonomi. Det er et julekort med nissen på som betaler med bankkort. Noe som i utgangspunktet høres ut som en utrolig dårlig reklame/julekort- propaganda, men vi er ikke her for å diskutere julekort. Du kan slev lese saken om at svart økonomi er dårlig på http://www.nrk.no/okonomi/nho-sjefen_---ikke-bruk-kontanter-1.11398522
Det står bare at det er veldig mange som tar svart betalt i samfunnet, ok.

Det jeg gjerne skulle sagt noe om i helgen, den skled ganske fint forbi i helgen, lite oppstyr eller lignende rundt saken, du kunne lest om det på E24.no.
Så denne er til deg Kristin Skogen Lund i NHO: Mann kjøper Tesla modell S for Bitcoin.
Bitcoin betalte han med Kristin S. Lund.

Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post54