Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Nordland 6, et masseødeleggelsesvåpen

Mars 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Sat, March 04, 2017 11:45:53

USSR faller 1991, 2 år etter Berlinmurens fall, dette var slutten på et våpenkappløp mellom Øst og Vest, kommunismens fall. Sovjetunionen, USSR, ble oppløst og med et var en av stormaktene borte, i ruinene av det som engang var de alliertes største og mest fryktede fiende, var det nå et maktvakuum.
Våpenkappløpet som hadde pågått siden 2. verdenskrig var over, avsluttet over natten, verden pustet lettet ut, dommedagsklokken i Chicago kunne omsider bli nedjustert. Dommedagen var avverget, nedrusting av verdens atombomber kunne begynne.

26 år etter Sovjetunionens fall er dommedagsklokken i Chicago justert til 2,5 minutter på midnatt, 23:57 og 30 sekunder. Denne gangen av en mye større trussel, ikke en ny, men med med flere aktører. Et kappløp som startet lenge før kommunismens fall, et kappløp som startet lenge før 2.verdenskrig, menneskets kamp om å vinne over naturen. Vern av naturen startet 1872 under president Grant og Yellowstone nasjonalpark. 145 år etter Grants verning av Yellowstone nasjonalpark står verden overfor et nytt kappløp, et kappløp om penger mot natur, hvem som klarer å ødelegge planeten jorden først.
Den store forskjellen fra atomkappløpet mellom USA og Sovjetunionen er at den gangen var det en mulighet for å avsluttet kappløpet over natten, det vil vi ikke kunne nå. Dagen vi innser hva vi har gjort er det for sent, vi vil ikke ha muligheten til å reversere hva vi har gjort.

Oljeaktiviteten som er planlagt i Nordland 6 er et masseødeleggelsesvåpen av en ny proporsjon, når den først er gjennomført er det ikke noen “kill-switch” på den, den er allerede utløst. Men i forhold til en atombombe er effekten mye tregere, det tar tid før vi ser ødeleggelsene etter Nordland 6.

Nordland 6 er Norges neste planlagte oljefelt, jeg er ikke i tvil om at dette feltet blir åpnet, likesom Canadas oljesand vil fortsette og USA’ oljerørledning Dakota Access og Keystone XL vil bli gjennomført.

Det 21-århundre vil bli avsluttet på en helt annerledes måte enn det ble påbegynt. Der Norge startet med å desperat åpne nye oljefelt for å verne arbeidsplasser, vil Norge avslutte århundret med en desperat kamp for å verne de samme områdene som vi engang sloss for å åpne.

Vern Lofoten, Vesterålen og Senja.
La oljen ligge. I 2017 skal det brukes 150 milliarder kroner på å utvikle norsk sokkel for oljeaktivitet. Putt den samme summen i vern av norsk sokkel og utvikling av fornybar energi, for er det en ting som er sikker så er det at dette vil på lang sikt skape langt større verdier enn å brenne av jorden mot en liten fortjeneste for noen få nå.


Bli med, still opp, delta på neste planlagte demonstrasjon mot Norsk oljeaktivitet den 11. mars 2017 klokken 13:00 til 14:00. https://www.facebook.com/events/994681790676032/


Mvh

Goddagmann & Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post541