Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

En løgner og en bedrager

Mars 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Mon, March 20, 2017 16:54:06

Mandag morgen troppet statsminister Erna Solberg og kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen opp på en nyvasket Lakkegata skole i Oslo for å legge frem regjeringens nye skolepolitikk.

Foran skolens elever, lærere, administrasjon og pressekorps ble den nye skolesatsingen lagt frem.

Ambisjonene er flottet og tiltakene renner over av lovnader som det er lang vei igjen for å nå.

Kort fortalt er lovnaden: Mer til alle og ingen skal falle fra. Og nå skal det satses på 1-4 klassinger, som viser seg å være den viktigste tiden man har på skolen, skal man tro regjeringens nye skolepolitikk.

Feiler du eller faller litt etter de første 4 årene av skolegangen er dessverre løpet kjørt, da kommer du aldri til å lykkes, hvis vi skal tro regjeringens nye skolepolitikk.


http://www.dagbladet.no/nyheter/erna-beskyldes-for-a-ha-knabbet-den-rodgronne-skolen---dette-er-jo-ren-ap-politikk/67413889

Når man ikke har gjennomført noe på sine allerede bruket 3 og halvt av 4 års regjeringsperiode, er det greit og komme med flotte lovnader som man ikke kommer til å kunne måle effekten av før om 10-20 år.

Mandag morgen stilte statsminister Erna Solberg (Høyre) opp i en nyvasket skolegård med det som allerede er brutte løfter, pengene for gjennomføringen er ikke engang avsatt eller kalkulert med i regjeringens budsjett så gjennomføringen vil aldri finne plass. Erna Solbergs fremlagte skolepolitikk er et forsøk på å redde høstens stortingsvalg, for den nye opplæringsplanen fremlagt av Erna og Røe Isaksen vil bli et krav til skolens ansatte og intet mer.

Lærermann & Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post546