Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Industri bonus

Dagens beste, desemberPosted by Goddagmannokseskaft.org Tue, December 10, 2013 17:14:55

Vel la meg starte med å gratulere OPCW, Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen, med Nobels fredspris.
Videre vil jeg gratulere USA med at de selger seg ut av GM, General Motors, vi klapper lett for Obamas regjering for en godt utført jobb så langt.
Et utrolig stykke arbeid og klare og redde Amerikansk bilindustri fra konkurs, ikke bare GM men Ford og Chrysler også. Helt utrolig. Det er i utgangspunktet ikke det og spytte penger inn i et firma som er det utrolig men dette, men det er den delen med å snu et sånt tap som disse hadde til pluss igjen. USAs regjering har tapt bra med penger på denne operasjonen, men som de har svart på dette punktet, tenk dere alle de arbeidsplassene og pensjonene vi har reddet også. Vi kan ikke bare se på beløpet firma kjøp salg, vi må ta med alle arbeidsplassene og alle involverte. Så det må jeg si finansminister Jack Lew, bra. http://e24.no/bil/usa-selger-seg-ut-av-general-motors/22664575

Spesielt når vi da daglig leser om utflagging av Norske bedrifter, nedleggelse av Norske bedrifter og økende ledighet i dette landet. I samme avis, E24.no kan vi i dag lese om at Hordalands største entrepenørbedrift Walde Byggevare AS og Walde Entreprenør AS begjærer seg selv konkurs. 150 ansatte som mister jobben nå 14 dager før jul.
Eller denne som var for en stund tilbake, http://www.tv2.no/nyheter/okonomi/statoil-vil-flagge-ut-500-stillinger-4142027.html noe og tenke på Statoil, utflagging av 500 stillinger til «lavkost» land.

So my question to Jack Lew, is it possible for you to make the trip across the pond, we have some politicians who need training courses.

Ax handle

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post55