Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

En fiskehandler på tur

April 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Mon, April 03, 2017 19:32:02

Det er statsminister Erna Solberg’ politiske tur til Kina som er omtalt i dagens NRK.
Hun har på forhånd avklart at hun ikke skal ta opp “vanskelige” politiske spørsmål under besøke, som menneskerettigheter og Norges syn på Kinas ytringsfrihet.

Siden tildelingen av Nobels fredspris til Liu Xiaobo i 2010 har det politiske og handelen mellom Kina og Norge ligget dødt.
Vi er så heldige at NRK har vært i kontakt med Hu Jia, en venn av Liu Xiaobo som fortsatt sitter i fengsel etter å ha vunnet fredsprisen i 2010.
Hu Jia kan fortelle oss at Kina’ medier driter ut Norge, som følger av Erna Solberg’ uttalelser i forkant av den såkalte politiske turen til Kina. På den motsatte siden får Kina’ kommunistparti skryt for å ha hatt rett angående tildelingen av fredsprisen i 2010.

Hu Jia benytter sjansen til å spørre NRK om dette er noe det norske folk godtar og om det er slik at vi har valgt en fiskeselger til øverste statsleder.

https://www.nrk.no/urix/kinesisk-dissident-opprort-over-erna-solberg-1.13456934

Så da gjenstår det å se da, om det er en statsleder eller fiskeselger vi har i førerstolen av MS Norge.

Selv om fiskeselger Erna Solberg allerede har avslørt hensiktene med den politiske turen, ikke diskutere “vanskelige” politiske saker men gjenopprette handelen mellom de to nasjonene. Så Hu Jia får nok rett i sine uttalelser om at Norge har gitt etter for et kommunistparti i Kina og at vi har en fiskeselger som statsleder av Norge.

Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post552