Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Fordømmelsen, som uteble

April 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Wed, April 05, 2017 11:58:30

Da er det 2 dager siden terroren i St. Petersburg, på siste rapport, jeg fikk med meg, var 14 mennesker døde og 44 skadete. Terroristen hadde tilknytning til IS og sprang seg selv i luften på t-banetoget, det var et terrorangrep på Russland.


Det er nå 2 dager siden terroren i St. Petersburg og allerede er saken glemt i norske aviser, det ble aldri noe fordømming av terroren i St. Petersburg, det ble aldri noen Facebook aksjon med svarte bilder eller Я русский (Jeg er russisk). Det var ikke en norske politikere som sto frem i avisene med fordømmelse av terroren mot sivilbefolkningen i St. Petersburg, det ble ingen felles fordømmelse av terroren utført i St. Petersburg under IS’ fane.


Nei, dette ser vi oss for gode til, støtte den russiske befolkning kommer ikke på tale. Tvert imot kunne vi dagen etter terroren lese i norske aviser om “Terror er Vladimir Putin’ store mareritt”.

På den motsatte siden var president Vladimir Putin ute og fordømte terroren i Berlin, Brussel og Nice.
Ja, Russlands president Vladimir Putin var ute med støtte til Norge etter angrepene 22. juli 2011.


http://www.vg.no/nyheter/utenriks/russland/st-petersburg-eksplosjonen-anna-19-unngikk-terroren-med-sekunders-margin/a/23966907/


Det er mye vi skal takke Russland for, ikke bare er de det landet som faktisk prøvde en nedrusting etter at jernteppet den kalde krigen var over 1991. Sammenlignet med for eksempel USA og NATO som ikke bare har rustet opp militært men også utvidet hva de får lov til, under det som er kalt ikke-artikkel-5-krisehåndteringsoperasjoner, som går ut på at NATO kan gå til angrep på et annet land uten at det landet har utgjort en reel trussel mot NATO eller medlemslandene. Og her trenger vi ikke og komme med eksempler på hva NATO har “angrepet” i senere tid, men vellykket har det ikke vært.


Vi kan takke Russland, den gang kalt Sovjetunionen, for å rulle inn i Berlin 1945 og trekke seg pent ut av Norge etter å ha frigjort Norge fra Tyskland.

Det er mange ting vi kan takke Russland for, de har aldri vært noe annet enn en god nabo og alliert av Norge.

Så lite som det er, fordømmes terroren i St. Petersburg her.


Økseskaft
  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post553