Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Historisk "løft"

April 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Tue, April 25, 2017 18:38:10

Det er Knut Arild Hareide (KrF) som står i front for det han selv uttaler som et historisk løft for hjelp til de ung.

KrF har sammen med regjeringen og Venstre kommet med en plan for å hjelpe unge som har psykiske lidelser. Planen skal tre i kraft i 2018 og legger opp til at det skal bli flere fagpersoner innenfor psykisk helsevern og vanskeligere å skrive ut antidepressiver.

Selv legger de frem tall overfor Dagbladet, 70.000 barn og ungdom sliter med psykiske problemer. 8 % har en diagnose.

http://www.dagbladet.no/nyheter/historisk-loft-for-ung-psykisk-helse/67505132

Et historisk nederlag er det de fire regjeringspartiene legger frem. Eller kanskje bedre sagt, det de fire partiene med Knut Arild Hareide legger frem er egen fremtidig selvskryt av “se hvor mye vi gjorde for folkehelsen”.
De gjør ingenting med dette tiltaket, vel det blir ansatt flere mennesker som skal skrive flere diagnoser og henvise til flere eksperter som igjen skal skrive ut mer medisiner og større diagnoser som igjen skaper større psykiske lidelser.

Det er et historisk nederlag som blir lagt frem, hadde de enda avsatt disse pengene til å finne ut hvorfor det er så stor økning av unge med psykiske lidelser ville man kanskje over tid kommet noe vei, fremfor hva de gjør her og øke problemet.

Det kan hende, og dette er bare en tanke, at det ikke hjelper unge mennesker at det henger veltrente, vel retusjerte modeller i undertøy på enhver bussholdeplass, enhver trikk og t-bane.
Det hjelper heller kanskje ikke at avisene har det samme, artikler om mennesker som uttales som “vellykkede” fordi de har ofret alt i livet sitt for å bli avbildet halvnaken i avisen, solbrune, sminkede og retusjerte under overskriften “Slik fikk jeg drømmekroppen”. Bare en tanke.

Drømmemann & Økseskaft


  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post561