Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

En hykler.

Mai 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Mon, May 15, 2017 19:24:44

Jeg vet enda ikke om jeg skal le eller gråte over statsminister Erna Solberg’ uttalelser søndag kveld. Etter at russens pressesjef fortalte at flere russ har komme fulle på skolen for og få karakter, valgte statsminister Erna Solberg å gå ut med sitt engasjement i sakens anledning på Facebook. I fjor ble fraværsreglene på skolen forandret, har man mer enn 10% udokumentert fravær kan man miste karakteren i dette faget, noe som medfører at man må ta det opp igjen ved senere anledning.


Erna Solberg bestemte seg da for å bli engasjert i saken ut på søndagen med glødende innlegg om å vise måtehold.

“Det dreier seg om å organisere og faktisk å ta vare på fremtiden sin. Samfunnet investerer voldsomt i utdanningen deres og de selv bør tenke på at de enten ikke har nok tilstedeværelse og ikke får karakter, eller at de ikke klarer å ta eksamen når den kommer. Her får de klare å gjøre to ting, og vise litt selvdisiplin”, uttaler Erna Solberg.


https://www.nrk.no/norge/statsministeren-reagerer-pa-russefyll-pa-skolen-1.13516811


Ta vare på fremtiden som man investerer i, nøyaktig som den Norske regjering med Erna Solberg ved roret gjør når de viser null hensyn til fremtiden. Dette er den regjeringen som var med på å undertegne Parisavtalen. En avtale som skal sørge for fremtiden til ungdommen Erna Solberg velger å komme med dobbeltmoralen sin ovenfor.

Dette er faktisk den samme regjeringen som har rekord utlysninger av nye oljefelt samtidig som de stolt viser frem Parisavtalen som legger opp til å avvikle fossile brensler for å reddet klodens klima. Dette er den samme regjeringen som sløser med oljefondet, rekord investeringer i olje og gass på norsk sokkel som vel i USA’ mest omstridte oljerørledninger Dakota pipeline og Keystone XL.

Men Erna Solberg og resten av den Norske regjering trenger ikke å vise måtehold eller edruelighet, fremtiden er noe de er hevet over og skolegangen er noe som hører til fortiden.


Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post570