Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

En lurendreier

Mai 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Fri, May 26, 2017 20:13:24

Etter denne ukens avsløringer angående ulovlig arbeidskraft på Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre’ boligprosjekt i Oslo, har Jonas Gahr Støre valgt å trekke seg ut av prosjektet.

Det var Dagbladet som avslørte de ulovlige arbeidsforholdene på boligprosjektet som Jonas Gahr Støre har investert tungt i.

Det er flere av norges mektigste som er involvert i det som kan ansees som skandale for Arbeiderpartiets leder. Etter det Dagbladet kan melde dreier det seg om omfattende sosial dumping.

https://www.nrk.no/norge/store-selger-seg-ut-av-boligprosjekt-etter-dagbladet-avsloring-1.13532421

Det er en ikke en overraskende avsløring Dagbladet kommer med men dessverre en pekepinne for hvordan Norges rikeste blir rikere. Det at Arbeiderpartiets leder velger ved første avsløring å selge seg ut av prosjektet er derimot en ren tragedie. Det at lederen for landets største parti velger en så feig utvei er trist og tragisk. Det at Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre ikke da velger å bli i prosjektet og krever at arbeiderne får riktig vilkår etter arbeidsmiljøloven er tragedien. Jonas Gahr Støre viser ikke bare en manglende lederevne men også en svak gjennomføringsevne og oppfølging av egne interesser når det kommer til hans personlige evner som leder for landets største arbeiderparti.

Arbeidermann & Økseskaft

  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post572