Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Goddagmann & Økseskaft

Velkommen til Tåkens tidsalder

Vi vil gjerne få lov til å ønske velkommen til det 21-århundre, tåkens tidsalder.

Velkommen til Www.GoddagmannOkseskaft.org

Eller var det en løgn?

Juni 2017Posted by Goddagmannokseskaft.org Fri, June 16, 2017 17:25:30

Det er interessant at vi i dagens utgave av NRK’ nettavis kan lese om Bård Hoksrud’ (Frp) kamp om frislipp på bruken av vannskuter i norsk skjærgård.

Vannskutere ble sidestilt med småbåter i mai, noe som gjør at man kan bruke vannskuter like fritt som en ellers liten båt langs Norges kyst.

Kystverket er nå ute og gjør det klart av det er opp til hver enkelt kommune om de vil ha egne regler på bruk av vannskuter. Frislipp på bruken har skapt massiv protest men til døve ører i regjeringen.

Bård Hoksrud uttaler overfor NRK: “Jeg håper både politikerne og de som er motstandere mot vannskutere besinner seg litt, og ser på hva det handler om. Man må vise hva som er forskjellen på en vannskuter og en fritidsbåt, og jeg tror de fleste vil se at det er svært lite forskjell”.

https://www.nrk.no/ostlandssendingen/kommuner-kan-likevel-stoppe-vannskutere-1.13561308

Uten å gå dypt inn på forskjellen på en fritidsbåt og en vannskuter kan man vel si det så greit, en vannskuter er beregnet på 1 maks 2 personer som skal leke på vannet mens en fritidsbåt kan fort romme opp til 8 mennesker som skal fra punkt A til punkt B.

Det er da interessant at i vår tid, når det er så mye fokus på miljø, fornybar energi, Parisavtalen, Co2 utslipp, et bærekraftig hav, busser på biodrivstoff og elbil at den Norske regjering med Bård Hoksrud i spissen velger å gi frislipp på et leketøy som er så forurensende for klimaet, milje i havet, bråker og er et direkte farlig kjøretøy ikke klarer å se hykleriet i deres egne handlinger.

Båtmann & Økseskaft  • Comments(0)//dagens.goddagmannokseskaft.org/#post577